مدرسه تابستانه افق‌های نو در فیزیک، به مناسبت سال جهانی علوم پایه و به منظور تقویت و گسترش رشتۀ فیزیک، برای اولین بار در دانشگاه صنعتی اصفهان و با دبیری دکتر حسین احمدوند، از تاریخ 29 مردادماه تا  شهریور سال 1401 برگزار شد. این مدرسه ویژۀ دانشجویان برترِ دورۀ کارشناسی فیزیک دانشگاه‌های سراسر کشور بود. از ميان ۹۰ نفر از دانشجویان برتر ورودی سال‌های ۹۸ و ۹۹ كه در این مدرسه ثبت‌نام کردند، ۳۳ دانشجوی برتر براساس رزومۀ تحصیلی، توصیه-نامۀ اساتید، و نیز شرط قرارگیری در 10 درصد اول ورودی خود پذيرش شدند. پذیرفته‌شدگان به مدت 10 روز مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان بودند. در اين مدرسه، 16 عضو هیات علمی دانشکده فیزیک در زمینه‌های فیزیک ذرات بنیادی و سرن، امواج گرانشی، فیزیک ماده‌چگال تجربی و محاسباتی، سیستم‌های پیچیده، فن‌آوری‌های کوانتومی و فیزیک هسته‌ای سخنرانی علمی ایراد کردند. هم‌چنین کارگاه‌های آموزشی در زمینۀ فیزیک ماده‌چگال تجربی و محاسباتی برگزار گردید. علاوه بر این، دانشجویان به گروه‌های 2 و 3 نفره تقسیم شدند؛ هر گروه تحت نظارت یکی از اساتید، یک پروژۀ کوچک تحقیقاتی را انجام دادند و در روز اختتامیه، یک سخنرانی کوتاه از پروژۀ خود ارائه کردند. در حاشیۀ مدرسه تابستانه، برنامه‌هائی نظیر رصد آسمان شب با همکاری انجمن نجوم دانشکده فیزیک، اصفهان‌گردی و آشنایی با اماکن تاریخی و دیدنی شهر اصفهان برای شرکت‌کنندگان درنظر گرفته شد. در پايان اين برنامۀ علمی به همۀ شرکت‌کنندگان، گواهی شرکت در مدرسه اعطا شد. خوشبختانه، با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان، اساتید دانشکدۀ فیزیک و کادر اجرایی دانشجویی، این مدرسه با کیفیت مطلوبی برگزار شد.

آدرس وبسایت مدرسه:

تهیه خبر: دکتر حسین احمدوند